Ben jij ook zoals vele andere Vlamingen in de situatie waar je meerdere kredieten hebt? Je hebt deze op verschillende momenten afgesloten en je hebt steeds een andere lening genomen? Niet meer dan normaal natuurlijk, dit is bij veel mensen zo. Maar gelukkig kan je daar nog iets aan doen. Je kan namelijk het krediet oversluiten. Dat wil zeggen dat je de verschillende kredieten laat overzetten naar één krediet. Een afbetaling, één bedrag en één jaarlijks kosten percentage (JKP) waar je rekening mee moet houden. Als je dit niet doet dan blijf je met de verschillende leningen zitten en dat kan onoverzichtelijk worden.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Heel wat gezinnen hebben een lening voor het huis, de auto en soms nog een derde leningen. Aangezien je tot 1/3e van je inkomsten kan uitgeven aan leningen zal de bank hier geen commentaar op geven. Ze verdienen er ook meer aan als je verschillende leningen hebt lopen. Door de kredieten te laten oversluiten breng je alles onder één krediet en dat heeft alleen maar voordelen, voor jou! Laat deze kans dus niet liggen en begin vandaag nog met op zoek te gaan naar een geschikte bank. Je hoeft je keuze niet te maken op het feit dat je de bank graag hebt, eerder op het voorstel dat ze je kunnen doen en welke kosten je moet betalen. Het JKP is hier een handige leidraad voor, dus hou dat zeker in de gaten.

De websites van banken bulken van de informatie, maar ook de lening simulaties zijn hier handig. Je kan dus vanuit je eigen woning aan de computer deze simulaties uitvoeren. Je hoeft maar de gegevens van je huidige kredieten in te voeren en je krijgt al een resultaat te zien. Blijf vergelijken tot je de beste voorwaarden hebt gevonden, eender welke bank het is. Het is wel handig om bij een bank te blijven die je al kent en waar al een krediet hebt ondergebracht, maar het voornaamste is dat jij een lagere afbetaling hebt per maand. Je zal het bedrag aanzienlijk zien dalen en dat is toch steeds een voordeel.

Dus jouw administratie zal erop verbeteren en de afbetaling gaat naar omlaag. Twee grote voordelen die jou toch moeten kunnen overhalen om deze stap zo snel mogelijk te zetten. Met een kleine moeite van jouw kant kan dit snel achter de rug zijn. En dankzij het internet kan je heel wat banken bereiken die jou een voorstel kunnen doen. Aarzel dus niet langer en begin er vandaag nog aan, alleen zo is het oversluiten van jouw kredieten een succesvol verhaal.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Verzamel nu nog alle gegevens die je hebt van je leningen zodat je snel de simulatie in gang kan zetten. De website van de bank staat al klaar en wacht op jouw input.