Verschillende leningen hebben is niet meer dan normaal. We lenen voor ons huis, onze auto en soms nog een persoonlijke lening voor een ander project. Dat kan als je het maar kan bewijzen aan de bank dat je ook alles kan terugbetalen. Daarvoor heb je een vast inkomen nodig en met de daarbij horende loonfiches kan je aantonen bij wie je werkt, hoe lang je daar al werkt en hoeveel de inkomsten zijn. Dat zijn belangrijke gegevens voor een bank. Voor de hergroepering van kredieten vraag je eigenlijk aan de bank om al jouw lopende leningen onder één lening te brengen. Op die manier heb je maar een afbetaling meer en een vast kostenpercentage voor alles. Dat wil vaak ook zeggen dat je minder zal moeten afbetalen.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Het zijn voor veel gezinnen financieel lastige tijden. Er komen maandelijks heel wat facturen op ons af en we moeten die tijdig zien te betalen. Een stijging van een abonnement of een extra kost kan al een probleem zijn. Veel mensen kunnen hierdoor ook niet sparen en hebben problemen bij een onverwachte kost. Dan moet je je budget eens onder de loep nemen en als je merkt dat je meerdere lopende leningen hebt, dan kan je beter een hergroepering van die kredieten overwegen. Dit kan bij een bank waar je al een krediet hebt lopen of een nieuwe bank kiezen. Via de website van die bank kan je een simulatie uitvoeren voor een hergroepering. Daar zie je al hoeveel je maandelijks moet afbetalen en wat het nieuwe JKP (jaarlijks kosten percentage) zal zijn. Is dat lager dan wat je nu voor alle kredieten samen moet betalen? Dan weet je wat je te doen staat.

De bank waar je de beste voorwaarden krijgt en dus het minst moet afbetalen is de bank die je moet kiezen. Maar voor je zover bent moet je eerst aan het vergelijken gaan natuurlijk. Alle banken hebben simulatie tools waarmee je aan de slag kan. Heb je liever nog persoonlijk contact en iemand die het voor jou uitrekent dan kan je naar een bankkantoor gaan. Een bankbediende helpt je graag verder. Nadeel in een bank is dat je niet direct kan vergelijken met een andere bank. Je zou het voorstel dan aanvaarden zonder te weten of het bij een andere bank beter kan zijn. Mocht de bank je een voorstel doen voor een hergroepering van kredieten, dan kan je nog steeds even afwachten en verder kijken.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Dankzij het internet is er heel wat informatie te vinden en kan je alles zelf berekenen. Hierdoor kan je voor een hergroepering van kredieten het onderste uit de kan halen. Op die manier betaal je minder af per maand en hou je meer spaargeld over. Een drijfveer voor veel mensen. Gelukkig kunnen we lenen via de banken, maar soms zijn de kostenpercentages te hoog. Dankzij een hergroepering kan je dat opnieuw in jouw voordeel laten kantelen.