Begin hier met het samenvoegen van je leningen!

lening

Weet jij al dat je leningen kan samenvoegen? Het komt er op neer dat je dus meerdere leningen hebt lopen bij verschillende banken. Een autolening, woonkrediet en persoonlijke lening zijn enkele vaak voorkomende kredieten die mensen op dezelfde moment hebben lopen. Wat kan een lening samenvoegen als voordeel voor jou hebben, heb je er genoeg baat bij om dit te doen en hoe krijg je het allemaal voor mekaar. Geen nood, we beantwoorden al je vragen.

Start nu nog met je leningen samen te voegen, klik hier!

In tijden dat mensen de eindjes aan mekaar moeten knopen is het belangrijk om je budget op orde te houden. Geen buitensporige uitgaven doen en zorgen je voldoende inkomsten hebt om de kosten de baas te blijven. De facturen blijven maandelijks komen en dat zal nog voor zeer lang zo zijn. We zijn er al aan gewoon geworden om alles netjes terug te betalen en met stip het budget op peil te houden. Je wil als gezin of alleenstaande ook nog wat sparen, om iets voor de toekomst te hebben. Een plan dat veel mensen in gedachten hebben, maar bij sommige kan het zwaar zijn om dit ook maandelijks te gaan doen. Er zijn eens onverwachte kosten of je auto heeft schade die duur blijkt om te herstellen. Dan spreken we nog niet van een jaarlijkse reis die je wil maken, dat zal je ook voelen aan de portemonnee. Maar als je kan uitsparen op kleine dingen om zo een groot totaal te maken van besparingen, dan kan je daar toch eens naar kijken om het in gang te zetten.

Dus je zit met meerdere leningen, op zich vrij normaal. Vele mensen hebben meerdere leningen op dezelfde moment lopen. Voor een bijvoorbeeld een auto en een huis gaan mensen al snel lenen, omdat die kosten gewoon te hoog liggen om in één keer te betalen. Hoe ga je nu te werk om al die leningen samen te voegen tot één lening? Wel, kies een bank uit waar je alle leningen onder één dak wil brengen. Kies bij voorkeur de bank uit waar je de laagste rente moet betalen en dus de minste kosten op de lening. Zo bespaar je nog wat extra per maand. Informeer bij de bank wat de mogelijkheden zijn en of er kosten verbonden zijn aan het samenvoegen van die leningen. Vaak is er wel een kost die je moet betalen, maar die is zo miniem, dat het op zich geen drempel is om de aanvraag verder te volmaken. Wat je er op lange termijn mee zal besparen is veel interessanter.

Een bank naar keuze benaderen met je vraag om de leningen samen te voegen heb je gedaan. De lopende leningen die je bij de andere banken wenst over te brengen die zullen afgekocht worden. En zo komen de openstaande bedragen op één lening te staan en betaal je nog één maandelijks bedrag bij één bank. Makkelijker kan niet toch? Dan weet je wat het bedrag per maand is en aan welke rentevoet. Naar overzicht behouden is dit een zeer goede keuze en kan je dit zeker overwegen om uit te voeren. Op je schema van het maandelijks budget komt nu maar één bedrag te staan en niet twee of drie van lopende leningen.

Niet meer alles bijhouden van alle banken in je persoonlijke administratie, maar gewoon één bank en één lening. Je ziet ook maandelijks één bedrag van je bankrekening gaan, dat zal de bank er nog steeds afhalen via domiciliëring. Al het gemak is voor jou eigenlijk, de bank heeft hier het werk om alles in orde te maken en het geld van je rekening te schrijven. Ben je al overtuigd om dit alles in gang te zetten? Waarom zou je het niet doen kan je je nu afvragen. De voornaamste redenen zijn dat je dus geld kan besparen door maar één keer rente te moeten betalen. Als leningen samenkomen kan een bank je een lagere kost aanrekenen dan voorheen. En uiteraard is het gemak van alles ook in je voordeel. Alles bij één bank hebben is echt een top voordeel. Geen omzien meer andere banken.

Je leningen samenvoegen tot één goedkope lening? klik hier!

Stel de beslissing dus niet langer uit, voor je het weet betaal je weer maanden extra kosten voor iets wat je al lang kon laten aanpassen. Geen excuses meer om het budget nog beter onder controle te houden en meer geld over te houden voor andere uitgaven.

Let op: geld lenen kost ook geld.