Maandelijks hebben we een strikt budget waar we moeten van leven. Het inkomen van jou en je partner zijn wel voldoende om goed van te leven. Maar van zodra er enkele leningen zijn gaat er al veel vanaf. Een woonlening, autolening en misschien nog een renovatielening of een persoonlijke lening, nemen een grote hap uit dat budget. Daarnaast moet je ook nog andere kosten blijven betalen, abonnementen, verbruik van water, aardgas en elektriciteit. En dan heb je nog geen hobby uitgeoefend en dergelijke meer. Zoals je ziet, er komt heel wat bij kijken om het budget goed te beheren en je kosten zo laag mogelijk te houden. Door je hypotheek en andere leningen samen te voegen kan je wel het verschil maken. Want verschillende leningen betekenen ook verschillende kostenpercentages. Als je dat allemaal onder een lening samenbrengt dan bespaar je op die kosten en zal het kostenpercentage ook veel interessanter worden.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Ga daarom op zoek naar een bank die je in dit verhaal wil verder helpen. Stap met je gegevens van alle leningen samen naar een kantoor en vraag daar meer informatie. Met behulp van een goede bankbediende kan je heel wat nuttige informatie bekomen en zelfs een berekening van een nieuwe maandelijkse aflossing, waarbij alle leningen onder een lening zijn gebracht. Ook het JKP of jaarlijks kosten percentage is dan van belang. Hoe lager dit is hoe interessanter voor jou. Helemaal goed zou zijn dat je bij de eerste bank het laagste JKP gevonden hebt. Maar als dat niet zo is, aarzel dan niet om bij een andere bank te gaan. Uiteindelijk moet het voor jou zo interessant mogelijk zijn en dat is met de laagste kosten en de beste voorwaarden.

Via het internet kan je de meest interessante banken al vinden. Maar ga je het gesprek toch liever in persoon aan dan kan je in de buurt eens rondkijken. De banken zijn nog steeds goed vertegenwoordigd met heel wat kantoren in het straatbeeld. Je kan daar een afspraak maken en je geval eens bespreken. Op die manier weet je snel iets en kan je met een idee naar huis. Ga niet te snel in op het eerste en beste voorstel. Wacht tot je meerdere aanbieders hebt gehoord zodat je goed kan vergelijken.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Dus het loont zeker om je hypotheek met andere leningen samen te voegen. Wat je moet doen is in eerste instantie goed informeren en daarna de beslissing nemen. Aangezien je meerdere aanbieders hebt kan je ze misschien tegen mekaar uitspelen. Op die manier kan je nog lagere kosten bedingen en dus hou je nog meer over in eigen zak.