Inderdaad, je leest het goed. Je kan moeiteloos geld besparen door je kredieten te laten samenvoegen. Veel mensen hebben meer dan één krediet lopen. Daar is niets verkeerd mee, wel dat ze bij verschillende banken afgenomen worden. Want dan betaal je verschillende kostenpercentages. Als je die laat aanpassen naar één percentage bij één bank dan betaal je minder af. Makkelijker kan haast niet, jij moet enkel de moeite doen om al je documenten over de huidige leningen door te sturen naar een bank en een nieuwe berekening te laten maken.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Het kan ook als je naar een bankkantoor gaat, dan hoor je onmiddellijk wat het voorstel is. Neem alle informatie die je hebt over de huidige lopende leningen en stel de vragen om deze kredieten samen te voegen. De bankbediende zal de mogelijkheden bekijken, een berekening maken, maar ook vragen naar je huidige financiële situatie. Heb je nog steeds voldoende inkomen om een lening mee af betalen? Of zijn er daar aanpassingen? Indien dat niet het geval is dan zal de bank hier verder niet moeilijk over doen. Een berekening zal dan uitwijzen hoeveel je maandelijks moet afbetalen en welk JKP (jaarlijks kosten percentage) er zal gebruikt worden. Heb je het voorstel in handen, goed zo, neem het mee en denk er eens over na. Nog beter is om enkele banken te bezoeken met dezelfde vraag. Dan zie je welk verschil er op het aanbod is. Het kan zijn dat je een nog interessant voorstel krijgt, waar je nog minder kosten moet betalen.

Ook al zijn je leningen ondergebracht bij verschillende banken, dan nog is het mogelijk om deze onder één bank en één krediet te laten samenvoegen. Dan moet je de leningen afkopen bij de andere banken, je moet hier een kleine kost voor betalen, maar dat weegt niet op tegen het lager kostenpercentage door de leningen samen te voegen. Je geeft wat geld uit om er veel meer geld uit te halen. Het kan echt een opmerkelijk verschil zijn door je kredieten samen te voegen op vlak van kosten en maandelijkse afbetaling.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Online of in een bankkantoor, het belangrijkste is dat je er niet mee wacht. De verschillende afbetalingen kunnen als een steen rond je nek hangen en je ziet het geld zo de deur uitgaan. Dat kan je makkelijk voorkomen door de leningen te laten samenvoegen bij een bank naar voorkeur. Je kan een bank nemen waar je al een lening hebt lopen. En daar de andere leningen ook laten onderbrengen. Of een volledig nieuwe bank die al je leningen voor je zal samenvoegen. Let goed op de voorwaarden en de kosten die ze je willen aanrekenen. Zorg dat je de laagste kosten van dat moment hebt om de afbetaling te doen dalen.