Als je op deze moment verschillende leningen hebt lopen dan is dit artikel zeer interessant voor jou. Je kan namelijk overwegen om leningen samen te voegen. Inderdaad, meerdere leningen worden dan één lening. En dat zal je merken aan de afbetaling ervan. Want het bedrag gaat lager worden aangezien je maar één JKP (jaarlijks kosten percentage) meer hebt. Lijkt het tot nu toe nog op Chinees? Dan helpen we je graag verder hoe je meer informatie kan vinden.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Je kan steeds een naar een bankkantoor in de buurt gaan om meer informatie in te winnen. Daar zal je al een eerste duidelijke uitleg krijgen hoe alles in mekaar zit. Het is zelfs mogelijk dat de bankbediende je een simulatie maakt voor het samenvoegen van jouw leningen. Mocht je de vraag krijgen om hier al op in te tekenen, dan wacht je beter nog wat af. Banken hebben namelijk vaak een ander kostenpercentage voor leningen. Het is dus zaak om te lenen aan de beste voorwaarden en dat is aan de laagste kosten dus. Ook jij kan dit bekomen en je hoeft er zelfs niet voor naar een kantoor te gaan.

Dankzij de websites en apps van banken kan je nu alles online doen. Vanuit je eigen woning met de laptop of zelfs de smartphone kan je een simulatie opzetten. Ook hier zie je alles vermeld staan zoals JKP en het maandelijks af te betalen bedrag. Als je deze oefening nu bij meerdere banken doet dan zal je zien dat de kosten het punt zijn waar verschil op kan zitten. Blijf zoeken tot je de bank hebt gevonden die je de laagste kosten kan aanbieden. Dat kan een bank zijn waar je nog geen diensten hebt afgenomen. Je kan de huidige leningen dan ook naar die bank overplaatsen. Je moet hier een kost voor betalen bij de huidige bank. Hoeveel dat precies is hangt af van de openstaande schuld. Dit kan je in de procedure van aanpassing wel te weten komen. Sowieso heb je er voordeel bij om leningen samen te voegen. Want de besparing die je maandelijks hebt is toch aanzienlijk.

Wij verzamelden alvast de voordeligste leningen voor je!

Als je in contact komt met de nieuwe bank dan kan je ook alle informatie bekomen via de website. Of maak een afspraak in het bankkantoor. Wat tegenwoordig ook mogelijk is, is een gesprek via skype. Op die manier kan je vanuit je eigen huis iemand spreken en zien, maar je hoeft je er niet voor te verplaatsen. De banken hebben de laatste jaren heel wat ingezet om het de potentiële klanten naar hun zin te maken. We beheren haast alles via de smartphone, betalingen zijn makkelijker en sneller en informatie over leningen is niet ver weg. Al wat gemakkelijk is en dat zouden we voor geen geld van de wereld meer willen missen.